Nejnovější recenze ze sekce Komody
Vše ok.
Super.
Krásny nábytek,dobře se montuje,vše pasuje,návod super.
Skříňka přišla poškozená, reklamovali jsme. Byla nám poslána náhradní, kterou dopravce nedoručil z důvodu porušení balíku. Objednali jsme tedy do třetice a opět přišla poničená skříňka na reklamaci. Katastrofa.
- Pěkný design
- Docela pevná konstrukce
- absence pantů s tlumiči
Komoda je pomalu hezčí než na fotce :-)), hezky zpracované, ani sestavení nebylo nijak obtížné, pokud člověk už pár podobných skříní v životě už sestavil. Kovová madla potěší (žádná praskající umělotina). Jediné, co bych zlehka zkritizoval jsou panty dřívek bez tlumičů - v dnešní době už jsou běžné i u levnějších skříněk. Bez tlumení je i šuplík, ale to už je přece jen dražší záležitost, tak chápu asi kvůli ceně.
- bytelná komoda
- pěkný obrázek
- Prostorná
Velmi hezká a prostorná komoda, doporučuji
Skřínka pěkná a za dobré peníze,pěkně se dávala do hromady.
- Vypadá krásně, spokojenost
- Moc dlouho asi nevydrží Chatrný
- Lehká montáž
- Dobrá cena.
- Kvalita
- Pokut vám dorazí kompletní 1/2a2/2 tak nemá žádné nevýhody, ale mě už po druhé dorazil 1/2a1/2 a s toho to opravdu nedáte dohromady.
- Super
jednoduchost,kvalita ok, montáž snadná
sestavování ,a zadní číst opšradla se musí posunout kůli sedací ploše ,aby zapadly pojezdy.
Komoda je řešením úložného prostoru praktická, stabilní. Kvalitní provedení, sestavení bez problémů.
- Ucházející
Signal K140 6SZ
Přidáno: 11. května 2023
(naposledy upraveno 22. května 2023)
Zakoupeno v SG-nabytek
Nepřehledný návod. Špatně nařezané zboží. Nekvalitní materiál, asi odpovídající ceně, ale nemělo by to tak být.
zboží odpovídá popisu, bylo kvalitně zabalené a dorazilo bez poškození, jednoduchá montáž dle přiloženého návodu, drobná závada na jednom dílu montážního materiálu byla vyřízena k mé spokojenosti
- Kvalitní a krásná.
Velký prostor dobře provedené