Nejnovější recenze ze sekce Komody
Super kvalita
- Krásné a funkční
- velmi bytelná, pěkná
- Skvělé na ukládání věcí
- Kvalitní materiál, lehké sestavení, hodí se všude, šikovné šuplíky
ok
Úplně splnil moje očekávání. Montáž snadná. Kvalitní produkt a za velmi přijatelnou cenu.
- vzhled
Komoda by byla hezká, kdyby nebyla doslova "sprasená". Hrany ohlodané ne ořezané. Katastrofa.
- Kompletní balení
- Nepoškozené balení
- Srozumitelný návod
- Kvalita stejná, jako v jiných podobných obchodech ale za lepší peníze.
- Odpovídá popisu
Barva, materiál a rozměry = vše odpovídá, spokojenost
Nejedná se o žádný designový nábytek - odpovídá příznivé ceně - jednoduchá komoda, plně funkční, odpovídá popisu.
Komoda moc hezká, tak jsem si ji představovala.
KVALITA ZA ROZUMNOU CENU
Krásný nábytek Pegas, doporučujeme.
- Ihned po otevření balíku byly po celém domě kuličky polystyrenu a špína. Po seskládání jsme zjistili, že zásuvky vůbec nělícují, rozdíl je až 5 mm, po otevření zásuvky nejde zavřít, zasekává se, zásuvky mají v do boku vůli až 5 mm, takže hrkají. Pojezdy jsou na úrovni cca 20 let zpět, hlučné. Rohy komody jsou ostré, olupují se už jako nové. Současně jsme skládali i 3 skříňky z Ikey a je to nesrovnatelené - přitom cena byla stejná. Brali jsme tutu skříňku, jelikož jako jediná vyhovovala požadovaným rozměrům. Vrátili jsme zpět 10 let starou komodu a tato asi skončí na likvidaci. Manžel ji už nechce po zkušenostech rozkládat, aby jsme ji vrátili. Naprosto nikomu nedoporučuji.
supr
Pěkný nábytek do chlapeckého nebo industriálně laděného pokoje, výborný poměr ceny a kvality, doporučuji.
Naprostá spokojenost, dle mých představ
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »