Nejnovější recenze ze sekce Komody
- lehce sestavitelné, dobře zabalené a rychle dodané
Zboží stále nepřišlo
- Polský nábytek přiměřené kvality za rozumnou cenu. Od výrobce i od obchodu perfektně zabaleno, takže vše došlo nepoškozené a kompletní. Srozumitelný návod na sestavení.
- Plní účel
- Po složení působí docela bytelně, po složení
- Přišla poškozená a špinavá
- Návod by mohl být maličko detailnější, ale to je jen detail
- Plastové kování
Skříň je celkem dobrý kup, za ty peníze, ale dejte si pozor na Českou poštu, mně dost poníčila jednu z desek. Nicméně už jsem byl líný to reklamovat. Skříň samotná splnila očekávání.
- hezké
- kvalitní zpracování
- super vzhled
- sestavováí je celkem velká výzva - neoznačené díly, nepředvrtané díry, občas to je luštění hlavolamu, případně vracení několik kroků zpět a opětovné sestavování správným způsobem
- Sestavení zabralo mnohem více času než je uvedeno v návodu
Velmi pěkná a kvalitně zpracovaná komoda, rozhodně stojí za tu cenu. Jednu hvězdu jsem ubral za návod a luštění při sestavování.
Komoda je hezká, ale složí ji jen manuálně zručná osoba. Těm méně zručným doporučuji zajistit si odborníka.
- Dobrá cena
- Jednoduché složení
- Ze stabilitou to trochu vázne
Krásná komoda.
Moc hezká komoda, krásně popsaný návod.
Moc hezká komoda
- Špatně provedeno, málo spojovací ho materialu
- Dobrý poměr ceny ke kvalitě.
- Trochu zmatek s montáží kolejnic šuplíků.
Univerzální skříňka vhodná prakticky na cokoli. Jeví se i dost kvalitně vyrobená a má pěkný design. Až na montáž kolejnic na šuplíky, je sestavení velmi jednoduché a je přiložen celkem slušný návod. Dobrá koupě. Objednal jsem si ještě dvě.
- Kvalitní provedení, jednoduché sestavení
Komoda prisla poskozena, na coz se zjistilo az pri rozbaleni, nekdo pekne bouchl s krabici. Doporucuji, pred prevzetim si krabici zkontrolujte, pokud je poskozena- nebrebirat.
- Nožky dole by mohly být chráněny proti vodě na podlaze. Vzlínají vlhkost a není to pěkné!
Super
Sestavil jsem komodu podle návodu , trochu byli problémy , ale dal jsem to mám výtky součástí nejsou madla na otevírání to bylo to nejmeší ( koupil jsem si je ) , ale přesnost řezaných dílů je horší musel jsem jednu přepášku zkrátit o 3mm , měli být dva kusy stejné ( lamino se blbě řeže naštěstí to byli úzké tak jsem to dal ) a šuplik nesedí stejně s dvířky to bych musel vyvrtat trochu jinde díry to jsem už neudělal.
Super
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »