Nejnovější recenze ze sekce Komody
- Moc hezká komoda
- Některé desky přišli poničené.
- příprava na panty
dobré zpracování, abs hrany
Livarno home Copenhagen 3Z
Přidáno: 13. února 2024
(naposledy upraveno 13. února 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Hezký design
- Poměr cena výkon je perfektní
Idzczak Lucca 4S 90 cm
Přidáno: 12. února 2024
(naposledy upraveno 12. února 2024)
Zakoupeno v Houseland.cz
- Špatně zavírají šuplíky.
- Komodu jsem si vybral podle potřebných rozměrů a cenu jsem neřešil, ale co mi bylo doručeno, tak horší nábytek jsem ještě neměl. Po rozbalení balíku byl po celém domu šílený chemický zápach, takže jsem komodu složil a musel jí na několik dní dát na zastřešenou terasu před domem, kde mrzlo a foukal vítr. Po několika dnech jsem jí přemístil do pokoje a před spaním, když nás štípaly oči a bolela hlava, opět vyhodil z domu ven a vyvětral celý dům. Fakt strašné. Nemyslím si, že by měl být takový nábytek schválen k prodeji a používání v obytných místnostech. Raději ani nechci vědět, jaké látky se z dřevotřísky komody vypařovaly. Komodu určitě nedoporučuji kupovat do obytných prostor - strašné. Na tento produkt by se měla zaměřit ČOI a hygiena. Pominu to, že mi byla komoda doručena bez vrutů na madla a tak jsem si je jel koupit do železářství. To je ten nejmenší problém.
Doposud je to můj nejhorší zakoupený nábytek - zápachem i provedením.
Vše ok
- hezká
- Dostal jsem za slušnou cenu to co jsem potřeboval.
Vše OK, nevznikl žádný problém, děkuji.
- Slušná cena, standardní provedení.
Jsem rád, že jsem si komodu koupil, doporučuji ji i ostatním.
- Kvalita odpovídá ceně.
Chtělo by to zapracovat na označení dílů - stačí u větších dílů nalepit "číslo" dle montážního návodu. Montáž prvního výrobku trvala dlouho - než se člověk trochu zorientoval.
Dodávat spojovací prvky již roztříděné, pro rychlejší montáž - ne vše v jednom sáčku!
K tlumení "dorazů" dvířek a šuplíků bych dodával nějaké nalepovací silikonové, gumové nebo filcové díly.
- Kvalita provedení odpovídá ceně.
- vše ok
- trošku horší nasazení horního šuplíku
Výrobek splnil, co jsme očekávali a skutečnost odpovídá fotce v nabídce. Poměrně jednoduchá montáž, kterou usnadňuje popis od výrobce. Dobře zabaleno, nechyběl žádný komponent.
- Opravdu nádherná komoda
- Na vzhled pěkný
- Provedení za tu cenu strašný, jak od učně na učňáku..
spokojenost
Doporučuji
mírně nestabilní
Nic k vytknutí,hezká část nábytku
S komorou jsem spokojen akorát jsem si musel dokoupit lepší kolečka.
Uložil jsem si do komody nástroje pro práci s kůží a tudíž s komorou budu projíždět po bytě.