Nejnovější recenze ze sekce Komody
- Akční nízká cena
- Horší kvalita materiálu
- Komoda je velmi pěkná a praktická
Komoda je velmi pěkná a praktická, všem doporučuji.
skřínka se mi líbí
Komoda je uvnitř velmi prostorná, navenek je luxusní a cenově přijatelná. Do komody jsem naskládala všechny svoje věci, které jsem nemohla nikam dát. Čtyři zásuvky a dvě postranní skříňky jsou zárukou velkého úložného prostoru. Komodu jsem si vybrala podle rozměrů, podle ceny a podle hezkého vzhledu.
Kvalitní dřevěná komoda.
Kvalitní a vzhledově moc hezká komoda.
Produkt jsem si vybral proto, protože už takový nábytek má a potřeboval jsem ho trochu doplnit. Asi bych od této firmy nábytek moc nedoporučoval, protože je na něm pár výrobních chyb. Jsou malé, ale štve vás to. Cena na dnešní dobu asi rozumná. Víc asi nedokážu posoudit. Hezký den.
- Na první pohled dobrý.
Polský návod i výroba. Nekvalitní materiál, tenoučké zadní desky, křivé lyžiny pro šuplíky. Nesedí otvory, do nichž se mají zasunovat čepy. Pracné, špatné a nebrat!
šlo to bezvadně poskládat a šuplíky jsou dostatečně skladné.
Hezká komoda
- Kvalitní komoda - kvalitní zpracování + návod, podle kterého šla v klidu složit (právě návody bývají kamenem úrazu, ale zde bez problémů :)).
Gala Montana KS3
Přidáno: 8. prosince 2023
(naposledy upraveno 8. prosince 2023)
Zakoupeno v Nábytek Pegas s.r.o.
Komoda odpovídá obrázku. Poměrně jednoduché sestavení. Příznivý poměr ceny a výrobku.
ok
Akorát bych dál spojovací materiál každý druh do svého sáčků tak to bylo všechno v jednom a zabralo nějakou dobu to roztřídit. Jinak zbytek ok vše pasovalo
- Kvalita
- Kvalitni zpracovani
Skvela stylova msivni komoda
- Levný a pěkný
prostorná komoda s velkým úložným prostorem
Odpovídá ceně
- Horní zásuvky na dotykové otvírání nefungují. Rohy byly odlouple.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »