Nejnovější recenze ze sekce Komody
- Kvalitní, prostorná
- praktická a velmi hezká
Jsem s tímto výběrem opravdu moc spokojená
Bohužel štíplý roh, ale jde vidět, ze od výrobce, protože je dyha nalepena zpět.
nemám co dodat
- Vzhled
- Starší typ pojezdů, složeno z velkého počtu dílů.
- Pojezdy zásuvek drhnou
Pojezdy zásuvek zadrhávají - zřejmě o hlavičky vrutů, což se mi u jiného obdobného zboží dosud nestalo.
Vyrobek je poskozeny a obal je roztrzeny
Komoda nabízí velmi velký prostor na uložení věcí/oblečení mých vnoučat...
Komodu jsme objednali s úmyslem vyplnit volný prostor v ložnici a výrobek tam přesně "zapadl."
Mobene Modern 160x40x98 cm
Přidáno: 7. listopadu 2023
(naposledy upraveno 7. listopadu 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
Lesk je jen na šuplících a dvířkách jinak ok
- Rychlé smontování
- Přesný plán na smontování
Spokojenost
- Kvalitní materiál
- Dobře se skládala
- Šuplíky by chtěli lépe zajistit.
Dřevo je o něco světlejší než jsem čekala, ale vypadá moc hezky. Je stabilní. Jedinou připomínku mám k šuplíkům, které bych lépe zajistila. Pokud se šuplík zatíží, tak se asi problém vyřeší, ale v případě poloprázdné zásuvky se mi již několikrát stalo, že “vyskočil” a musela jsem ho zpět nasazovat.
krásná komoda. Moc se mě líbila celá sestava i možnost jednotlivého kusu k zakoupení.
Přeji hodně spokojených zákazníků.
Ak furniture Rollo x 140 cm
Přidáno: 5. listopadu 2023
(naposledy upraveno 5. listopadu 2023)
Zakoupeno v Houseland.cz
- Nedostatek hřebíků a spojovacího materiálu k poskládání komody
- Komoda je velka a prostorna vejde se do ni spoustu veci. Jsem s ni velice spokojena.
- vyhovuje celkově
Nábytek Mikulík Vranovice Elite XL
Přidáno: 30. října 2023
(naposledy upraveno 30. října 2023)
Zakoupeno v Nábytek Mikulík
- dekor
- kvalita zpracování
zabalené velmi nedbale, chaotický (a zdaleka neúplný) montážní návod, špatně předvrtané díry, atd.
Super zabalené, všechny díly označené, úžasně podrobný návod krok za krokem, absolutní spokojenost
- vratké šuplíky pouze na lehké věci zatím drží
- zboží je vkusné a líbivé(jinak bychom si ho nekupovali), návod na montáž v pohodě.
- Looks great
- Easy to assemble
- Very unstable
Even fully assembled moved sideways way to easily, I’d not get it if I knew it was so bad
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »