Nejnovější recenze ze sekce Komody
- Skříňka je krásná
- Jednoduchá montáž
- Dobrá cena
- Komoda přišla lehce poškozená, nevracím, pro mne příliš složité
- Trochu jsem si jí poopravila, je moc hezká, nechávám si
- vypadá hezky a je prostorná
- Komoda byla perfektně zabalena a obal nepoškozený,bohužel při rozbalení ,se zjistilo mírné poškození hrany horní desky což muselo být z výroby a také velice nesrozumitelný plánek sestavení,nejsme v tomto žádní nováčči ,ale toto bylo dost nepřehledné. jinak komoda nevypadá špatně a je celkem prostorná.
ještě jsem nevybalila
Všem doporučuji, pěkná komoda,koupila jsem dva kusy, děkuji
- Naprostý hnůj. Polská "kvalita" materiálu a provedení. Šroubováním se z desek odlamovaly velké kusy dřevotřísky. Zásuvky nebylo možné nasunout do kolejnic, protože otvory na zadní straně zásuvek byly příliš malé. Museli jsem si je sami zvětšit vrtačkou. Poličky nelze umístit do různých úrovní, protože se šetřilo a z výroby jsou vyvrtané otvory pouze pro jednu úroveň. Návod na sestavená je také pofiderní kvality. V sestavě je několik druhů prakticky nerozeznatelných vrutů.
musela jsem ho trochu větrat
- Velmi pěkné a vypadá i kvalitně. Snadno montovatelné. Jediná věc, která mi chyběla byl jeden šroubek.
- Skvělý plánek návodu. 2
- Doporučuji
- Kvalitní materiál
- Rychlá montáž
- Úplně jako na fotce.
zatím nesmontováno
krásná ,jak mají na svých stránkách,podtržená jednička
- Vypadá dobře.
Zatím spokojenost vše funguje jak má.
Za mě naprostá spokojenost dle mých představ
- snadná montáž
- kvalita
Krásný moderní design
Krásný moderní design
- Vzhled, kvalitní materiál.
- Krásná komoda, jen těžce složitelná, protože nebyl podrobný návod - strašně moc dílů a neoznačených. Pro laika strašný.
- Chyběly šroubky, docela důležité, ale dokoupily jsme, obchod na email nereagoval, tak než kvůli šroubkům reklamovat, raději jsme dokoupili.
Komoda krásná, ale příště raději šuplíky s pojezdem, je to trochu vachrovaté, kvalita holt polská, je to vidět.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »