Nejnovější recenze ze sekce Komody
- Kvalita a cena
- Jeden pant u dvířek trošku forovy. Drží silou vůle i přes několik utažení.
Krom jednoho pantu jsem spokojená s komorou.
- Kvalitní provedení
- Velmi dobře zabaleno
- Rychlé doručení
- Vše bez vad, chyb
- Kvalitní produkt
- Skvěle vymyšlený systém na poličku
- Neshledali jsme zatím žádnou nevýhodu
Skvěle zpracované skříňky, které naprosto splnily očekávání. Jsou pevné, stabilní, neviklají se, plech je dostatečně silný, dřevěná deska je tmavší dekor, ale moc pěkně provedené.
Máme venku na kryté terase, tak snad vydrží. Mohl by být domyšlen systém jak upevnit vedle sebe 2 skříňky. Ale není to vada.
- kousek je ještě hezčí než na obrázku
- snadná montáž díky označení jednotlivých dílů
- prostě pecka
Produkt vyhovuje, další hodnocení po vyřízení reklamace (v dodávce chybí přední čelo zásuvky).
- Krásná komoda p
- Krásná komoda
- Komoda je velmi hezká a praktická .
Hluboké pevné zásuvky pro různé předměty od spodního prádla, léků až např. po kancelářské potřeby. Praktické, stabilní se širokou škálou využití.
- spokojenost
Spokojenost
- šuplíky moc nesedí, špatně navrtané otvory.....ale nepoznáte na první pohled.
- Celkově nekvalitní provedení, nejlevnější možné materiály.
- Šuplíky se ZASEKÁVAJÍ díky levným, nemožným výsuvům.
- Hodně pitomý návod, ale dá se to podle něj složit.
Nekupujte, pokud si potrpíte na detaily. Složená komoda nevypadá špatně, ale jsem zklamán šuplíky.
- docela hezká
- otřesné výsuvy šuplíků - při vysouvání a zasouvání asi polovina šuplíků dře kvůli šroubu úchytu výsuvu
- excentry nejdou dotáhnout bez poškození desky
NEMONTUJTE s dodanými šuplíkovými výsuvy - u těch je totiž "hlavní" kolejnice vpravo u obou řad šuplíků, takže řady na sebe nenavazují, a nenavazují dost nehezky. Doporučuji si někde objednat normální plnovýsuvy. Ty se sice hůře seřizují, ale ty původní výsuvy jsou opravdu čiré zlo.
- nevypadá špatně
- nekvalitní výsuvy, šuplíky dřou o šroub
snadné sestavení a kvalita na úrovni
Krásné
Komoda dorazila rozbitá. Špatně zabalený produkt. Jen části naskládané na sobě,bez bublinkové fólie a bez polystyrenu. Snad nikdo nemůže očekávat, že zboží přijde v pořádku k zákazníkovi. Velké zklamání.
- Koupíte a konec
ze 4 kusů 1 v pořádku kdy po měsíci reklamací ještě není uzavřeno. A řešení vrácení. Zabalte tak jak bylo a jak to přijde se rozhodne zda jste to nepoškodil. Takže pokud vrátíte jste bez zmetku i bez peněz? Některé věci asi lépe kupovat jinde
- małá ale objemná skříňka
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »